Trots op onze mooie samenwerking met Airbagbank.eu!

CUIJK / LOPIK – Op 2 april heeft Willem Sluijs van ODISO de gewonnen remote van ODISO’s like&share Facebook actie overhandigd aan Niels Ermers van Airbagbank.

Met de ODISO remote ondersteunt ODISO automotive bedrijven – op afstand – bij het diagnosticeren van
storingen tot het punt dat het bedrijf een gerichte reparatie kan uitvoeren om de storing te verhelpen

Airbagbank kwam daarvoor in contact met ODISO omdat de behoefte groeit om bij klanten ter plekke softwarematige handelingen uit te voeren. Ondanks dat Airbagbank op haar testbanken airbags, gordelspanners en airbagmodules kan controleren en bij ongeveer 90% van de werkzaamheden de auto niet nodig heeft, is het steeds vaker nodig om met de auto erbij softwarematig de laatste ‘puntjes op i’ te zetten.

Ook blijkt een softwarematige ingreep om auto’s weer te kunnen starten na een schade vaker nodig te zijn. Door de aanrijding stuurt de airbagmodule een blokkering van de motorstart aan die vaak alleen met specialistische
(merkgerelateerde) apparatuur te verwijderen is. ODISO is hiervoor DE specialist.

Ook naar de toekomst, wanneer Airbagbank zich gaat specialiseren op het gebied van camera- en radarsystemen zal de hulp van ODISO vaker ingeroepen worden.

Zowel Airbagbank als ODISO denken en werken buiten gebaande paden om oplossingen te bieden. Deze bundeling van krachten biedt klanten, ook bij complexe gevallen, oplossingen.