In 2018 is Odiso opgericht vanuit een sterke passie voor het diagnosticeren van complexe storingen. Odiso zet haar expertise 100% in door zakelijke klanten in de Automotive branche op afstand te ondersteunen bij het diagnosticeren van storingen en het uitvoeren van softwarematige handelingen in voertuigen. De kracht achter Odiso is de uitgebreide kennis, het doorzettingsvermogen, de ambitie en scherpzinnigheid.

Het boegbeeld van Odiso is Willem Sluijs. Samen met zijn vader Wim Sluijs is hij in 2013 garagebedrijf DTS Lopik (Diagnose Technicus Sluijs) gestart. In de werkplaats van DTS Lopik heeft altijd de nadruk gelegen op het achterhalen van de oorzaak van een storing en daardoor het daadwerkelijk verhelpen van de storing in plaats van “symptoombestrijding”. Deze ervaring en kennis vloeit voort in Odiso.

Doordat Odiso haar diensten op afstand aanbiedt, is zij actief door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Mocht blijken dat de storing niet op afstand te diagnosticeren is, dan is er de mogelijkheid de diagnose verder voort te laten zetten door DTS Lopik of denken wij met u mee voor een andere oplossing.